המחווה הקיצית של עיריית ירושלים לתושבים

החל מיולי 2021 כרטיס "ירושלמי" יוענק לתושבים ללא עלות ויציע מגוון הטבות ייחודיות בבירה

מהפכת השירות של עיריית ירושלים רושמת הישג נוסף: החל מהחודש (יולי 2021) כרטיס "ירושלמי", המציע מגוון הטבות ייחודיות ברחבי הבירה, יונפק לציבור התושבים ללא עלות. כאמור, כרטיס "ירושלמי" חולש על מגוון הטבות לתושבי העיר בתחומים: תרבות, אוכל, פעילויות לילדים, הטבות חניה מיוחדות, צרכנות, חיות מחמד, הורים וילדים ועוד.

לציין כי מהלך זה, המתבצע בהובלת הרשות העירונית לאיכות השירות, הוא חלק מתכנית אסטרטגית לקידום השירות לתושבים עמה נמנים: דיגיטציה של שירותים עירוניים רבים וחיסכון בזמני הגעה לעירייה, מודל יצירת קהילות דיגיטליות על פיו העירייה מציעה פעילויות על פי תחומי עניין ועוד.

ראש העיר, משה ליאון: "אני מברך על המהלך, הנגשת כרטיס ירושלמי ללא עלות לכל תושבי העיר תחסוך כסף רב ותחבר אותם לפעילויות הייחודיות לעיר ירושלים".

להנפקת כרטיס ירושלמי בחינם, לחצו כאן

בואו ליהנות מקיץ מושלם לכל המשפחה בירושלים, לחצו כאן