לרגל חופשת הקיץ, פתחה עיריית ירושלים את מרבית הספריות עירוניות בעיר, גם בשעות הבוקר

הספריות, הפועלות באמצעות אגף תרבות ואומנויות, נפתחות לקהל הרחב בימים ראשון, שני, רביעי וחמישי מהשעה 11:00 בבוקר ועד לשעה 19:00 בערב. בימי שלישי, תפתחנה הספריות בין השעות 10:00 עד 14:00.

הספריות, נפתחו מיום ראשון, 11 ביולי ועד לסוף חופשת הקיץ, 31 באוגוסט.

מטרת המהלך, הוא לייצר אלטרנטיבה ראויה לניצול שעות הפנאי בחופש הגדול עבור קהל הקוראים הצעיר ולפתוח בפניו את עולם הקריאה והדמיון.

אלו הספריות אשר יפתחו בשעות הבוקר: פסגת זאב, רמות, קטמון, גילה, קריית היובל, ספריית הילדים בבית העם והספרייה המרכזית במזרח העיר.

בנוסף, מקיימת העירייה עשרות אירועים בספריות השונות עבור כלל קהלי היעד – צעירים, ילדים, משפחות ומבוגרים. מידע אודות האירועים בספריות ושעות הפתיחה בכלל הספריות העירוניות, ניתן למצוא באתר העירוני - לחצו כאן

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "פתיחת הספריות הציבוריות בשעות הבוקר הוא חלק מפעילויות חיזוק הספריות ועידוד הקריאה בקרב כל הגילאים. בנוסף ישמשו הספריות איזורי פעילות ממוזגת לימי הקיץ והחופש הגדול. אני מזמין את כולם להגיע".

19/07/2021