תוכנית מיוחדת לפיתוח עסקים ביתיים

עמדות עבודה בחלל משרדי, מנטורים, נטוורקינג ואירועים לפיתוח עסקי לעסקים

כחלק מפעולות רחבות המעניקות מענה לעסקים הירושלמים, יזמה עיריית ירושלים תןכנית דגל חדשנית ומיוחדת, אשר שמה דגש על העסקים הביתיים, וכן מזמינה את בעלי העסקים הירושלמים לבוא להצטרף ל'תוכנית חלל עבודה משותף' שנועדה לפתח ולחזק את העסק.

תוכנית זו נוצרה לאור המגמות השונות שהביאה עימה תקופת הקורונה ויצרה האצה בשיטת העבודה מהבית, ומתוך כך התגבשה האסטרטגיה הייחודית וארוכת טווח לטובת עתידם של העסקים הביתיים בעיר. בעלי עסקים הפועלים כיום מהבית ייהנו מעבודה בחלל עבודה במשרדים משותפים, מליווי צמוד של מנטור בעל ניסיון עשיר, המייעץ ומדריך את בעלי העסקים כיצד לייצר מיתוג אישי ופרסום נכון לעסק, וכיצד לשדרג ולהתאים את העסק למציאות המשתנה. מטרת מהלך זה היא לקדם את העסק ובעליו להצלחה ולהשגת יעדים חדשים. בעלי העסקים יזכו לקבל הכשרה מקצועית ומעמיקה אשר תעניק להם ידע רב ופרקטי תוך כדי עבודה ובכך תסייע לייצר יתרון תחרותי. בחלל העבודה המשותף יעמוד, לרשות בעלי העסקים הירושלמים, חדר ישיבות מאובזר וחדשני, בו יוכלו להתאסף ולקיים סיעור מוחות, ישיבות ודיונים במסגרת עבודתם, כל זאת תחת קורת גג אחת.

במקביל להכשרות המקצועיות, התוכנית תקיים מספר אירועים עסקיים, כחלק אינטגרלי מקידום ופיתוח העסקים הביתיים בעיר, באירועים אלו יוכלו המשתתפים לקבל השראה רבה אשר תסייע בחיזוק האינטואיציה והיצירתיות, כמו כן חלל העבודה המשותף טומן בתוכו הזדמנויות פז רבות לכל בעלי העסקים הירושלמים בתכנית על ידי יצירת פלטפורמה בה ניתן לייצר בקלות רבה נטוורקינג עם בעלי עסקים מתחומים שונים ומתוך כך להוליד יזמות ורעיונות חדשים בעיר.

השתתפות בתוכנית מותנת בעמידה בתנאי סף הגשת המועמדות, וכן שנה ראשונה מוצעת בחינם. יצוין כי מאחורי התוכנית עומדים עיריית ירושלים- האגף לקידום עסקים, בשיתוף עם קרן שמש, מט"י ירושלים, מינהל קהילתי גוננים וספריה עירונית קטמון

ראש העיר, משה ליאון: "עיריית ירושלים משיקה מהלך אופרטיבי יוצא דופן אשר יעניק מעטפת ליווי מקצועית לעסקים הפועלים מהבית. מדובר במהלך אשר יפתח את העסקים הביתיים הקטנים בעיר ויקדם אותם לשיאים חדשים".

פיתוח עסק ביתי  עסק ביתי

קרדיט לתמונות - אגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים