יריד שבוע הספר העברי יתקיים כרגיל

בהנחייתו של ראש העיר, משה ליאון, הוחלט בעירייה להגדיל את הסיוע הכספי ולהפעיל גם השנה את יריד שבוע הספר לירושלים

על רקע טענת איגוד הוצאות הספרים של ישראל, הגוף המארגן והאמון על יריד הספרים, כי מפאת אי תקצוב ממשלתי, יתקשה לקיים את ירידי הספרים ברחבי הארץ, החליטו עיריית ירושלים וחברת 'אריאל' להעניק סיוע גדול יותר ליריד, במטרה לקיימו גם השנה.

בהתאם לכך, יריד שבוע הספר יתקיים בין התאריכים 19-9 ביוני, במתחם התחנה הראשונה. "מטרת שבוע הספר היא לקדם ולעודד קריאה ולאפשר לכל הגילאים חשיפה למגוון חסר תקדים של ספרים והוצאות לאור – ולכן ראינו חשיבות רבה לקיומו של היריד בירושלים, כבכל שנה", מסרו מהעירייה.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "שבוע הספר והיריד השנתי הם מאורע תרבותי חשוב מאין כמוהו לכלל תושבי העיר. בהתאם לכך, הוריתי להגדיל את המענק הכספי שאנו מעניקים, כדי להבטיח שגם השנה יתקיים יריד הספרים, הכל כך חשוב. נמשיך לפעול למען קידום התרבות בעיר".

לפרטים נוספים על שבוע הספר - לחצו כאן

06/05/2021