על רקע המצב הביטחוני: עיריית ירושלים עורכת השבוע ימי כיף לתושבי הדרום

יריית ירושלים מקיימת בשבוע האחרון ימי כיף של הפוגה לתושבי הדרום.

אתמול (יום רביעי) והיום ביקרו בעיר תושבי מועצה אזורית חוף אשקלון ותושבי תקומה ונהנו מיום כיף בקאנטרי תלפ"ז שבעיר. התושבים, נהנו מכניסה חופשית לקאנטרי וכן מכיבוד קל אשר הוגש במהלך היום. לציין כי מאחורי יוזמה זו עומדים אגף הספורט של עיריית ירושלים ומינהל קהילתי תלפ"ז.

כזכור, אירוח התושבים מצטרף ליוזמות נוספות בהן נקטה עיריית ירושלים לתמיכה בתושבי הדרום והמרכז וביניהן: פרויקט אירוח, במסגרתו אירחו משפחות ירושלמיות את תושבי דרום והמרכז בבתיהם, זאת לצד עסקים ירושלמים שהעניקו הטבות לתושבי הדרום, המרכז ולאנשי כוחות הביטחון.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "העיר ירושלים מוכיחה שוב ושוב מהו חוסן לאומי. אני מברך על היוזמות החברתיות, נמשיך לתמוך ולחזק את עמנו גם בשעות קשות אלו באמצעות פעולות ויוזמות נוספות".

20/05/2021