"קופונים ומרווחים" - עיריית ירושלים מקדמת חוברת קופונים למימוש בעסקים באזור התעשייה גבעת שאול

בשנים האחרונות נמצא אזור התעשייה בגבעת שאול בתנופת פיתוח גדולה, הכוללת בין השאר עבודות תשתית לרכבת הקלה. עבודות אלו משפיעות על ציבור העסקים באזור.

עיריית ירושלים נמצאת בשיח מתמיד עם בתי העסק באזור, ומקדמת בימים אלו חוברת קופונים למימוש בעסקים, אשר תופץ לאלפי העובדים המועסקים באזור. מטרת החוברת היא לעודד את ציבור המועסקים באזור גבעת שאול לערוך קניות באזור ובדרך זו לחזק את העסקים המקומיים השונים.

החוברת תכלול מגוון עסקים הפועלים באזור גבעת שאול כמו בתחום המזון, האלקטרוניקה, הביגוד, האופטיקה, מכון פילאטיס ועוד.

בעלי העסקים שהיו מעוניינים להצטרף לחוברת הקופונים הגישו השתתפות באמצעות פניה למינהלת עסקים - אזור מערב העיר, האגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "חוברת הקופונים נועדה לעזור לבעלי העסקים הפועלים באזור גבעת שאול, ובשל עבודות הפיתוח המואצות באזורם חווים ירידה בפדיון עסקיהם. כולי תקווה כי המהלך אותו מקדם האגף לקידום עסקים בעירייה, יעורר את ציבור המועסקים בגבעת שאול לערוך את קניותיה באזור גבעת שאול ובכך לסייע לעסקים".

16/08/2021